Mercy Street

Ştefan Buzea

http://www.mercystreetfilm.ro/

Prima animaţie 3D stereoscopică de lung metraj realizată în România de Opal Production.

O animaţie 3D de lung metraj despre prietenie, curaj, sacrificiu și, nu în ultimul rând, despre dragoste.

„Mercy Street” este poveste a unui băiat de 10 ani, Lorenz, care descoperă un pasaj secret spre o lume secretă aflată sub lumea noastră, care îl va duce într-o mare aventură cu scopul de a salva muzica lumii.

Pentru Lorenz, un băiat în vârstă de 10 ani crescut doar de tatăl său, o excursie în pădure se transformă într-o aventură incredibilă prin lumea secretă Havala, unde descoperă planul malefic al lui Marcus, proprietarul unei companii miniere, unde tatăl său lucrează ca inginer. Marcus este, de fapt, un geniu malefic, care încearcă să fure muzica din lumea noastre și s-o transforme într-o sursă uriaşă de energie pe care vrea s-o folosească ca să devină nemuritor.

În încercarea lui de a salva muzica, Lorenz se poate baza doar pe cei 3 prieteni marginalizați, care sunt muzicieni, părintele Abbey – confidentul și mentorul lui, și cele două pisici ale lui. Povestea are momente dramatice intercalate cu întâmplări hilare. Tatăl lui Lorenz este arestat de soldații lui Marcus și forțat să se alăture fiului său în această lume secretă când Lorenz și prietenii săi se îndreaptă spre Havala. Ei vor primi ajutor neașteptat  din partea unei fetițe pe nume Havva, singurul supravieţuitor al lumii subterane, care le devine prietenă şi susţinătoare.

Vor reuşi în cele din urmă Lorenz și prietenii să dejoace planurile lui Marcus și să salveze muzica şi lumea?